E-mail adresiniz:
 Şifreniz: Beni Hatırla
gaybana  geceler gaybana geceler
Hatice Nilüfer Karataş
Üye / üye
Profil anasayfa Kimdir? Şiirleri Sesli şiirleri Yazıları Ne dediler? Blogları Fotoğrafları Edebiyatdefteri.com anasayfa »
 
 
 

Yazılan düşünceler
levent taner levent taner
Profili | Şiirleri | Yazıları
Yalnız saygı değer arkadaşımın ters bir yüklemeyle aldığını düşünüyorum. Ben bunu 1970'lerin jargonuyla günümüz algısının çatıştığına veriyorum. Soğuk savaş döneminin ideolojik politik zıddiyet ortamı insanlar üzerinde iki uç etki yaptı. Kimileri topluma ve değerlerine yabancılaşmak suretiyle bunalıma düştüler. Bazıları da mücadeleyle yoğruldukça daha çok kuvvet buldular. Yaşam kimini öğütürken çokları da direndiler. Özdemir ASAF'ın sözünü o gözle okumak gerekir bence. Günümüzün ideolojisi neredeyse olmayan para ve tüketime teslim olması an meselesi neslinin o bakış açısını yanlış bulması benim için yalnızca ironik bir duruş taşır. Tabi benim naçizane düşüncemdir. Üstteki paylaşımı yapan hanımefendiyi tenzih ederim. Masanın hep bir yanından bakmakta yanlıştır elbet.

Saygı ve selamlarımla...
levent taner levent taner
Profili | Şiirleri | Yazıları
Sanırım Özdemir ASAF'ın da bu tarz güzel bir sözü vardı. "Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi, öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an…Bozmadım"
ayd1 aydın bayram
Profili | Şiirleri | Yazıları
ikisi aynı şey değil ki
 
Bu sayfada gaybana geceler  Hatice Nilüfer Karataş şairi hakkında, gaybana geceler  Hatice Nilüfer Karataş kimdir, gaybana geceler  Hatice Nilüfer Karataş şiirleri,gaybana geceler  Hatice Nilüfer Karataş hakkında bilgi ve gaybana geceler  Hatice Nilüfer Karataş isimli üyeye ait tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.